Overhemd met sneakers

Overhemd met sneakers

Al lang niet meer worden overhemden alleen gedragen op kantoor. Tegenwoordig zie je in overvloed mooie overhemden. Draag je tijdens het uitgaan een overhemd dan doe je mee aan te trend!

Oubollige overhemden

Uiteraard draag je dan niet dat oubollige overhemd waar zakenmannen vroeger mee liepen. Zo’n overhemd dat gecombineerd werd met een stijf colbertje en een stropdas. Die overhemden die vaak veel te los rondom het middel zaten en in de broek gedragen werden. Nee dat kan echt niet meer!

 

Hip overhemd met een mooie pasvorm

Als je meedoet aan de trend dan draag je een overhemd met een mooie pasvorm die je mannelijke lichaam accentueert. Het overhemd laat je borstkas breder lijken en je middel smal. De bovenste knoopjes laat je open en het hemd draag je over een mooie hippe spijkerbroek. Zorg dat het overhemd niet te lang is maar net onder je broekriem eindigt. Kies voor een slim fit overhemd!

 

Overhemden in mooie kleuren en met prachtige designs

Waar je vroeger voornamelijk de kleuren wit, blauw en grijs voorbij zag komen. Kun je overhemden vandaag de dag kopen in alle kleuren van de regenboog met prachtige designs! Kies een kleur die mooi staat bij je uiterlijk. Voor de ene man is dit een donkere kleur, de andere juist licht of fel. Door de gekleurde overhemden bij je gezicht te houden zie je vanzelf welke kleur je mooi staat.

 

Draag een overhemd met sneakers

Als je dan de trend helemaal wilt volgen… Draag sneakers onder je overhemd! Mooie, nette sneakers, niet die afgetrapte gympen hoor! Ja, een overhemd gecombineerd met sneakers is hip, staat speels en stoer. Een ideale combinatie voor een avondje uit!

 

Koop wel de juiste maat overhemd

Veel mannen zijn geneigd een overhemd te groot te kopen. Dat is jammer want dit haalt juist die coole look weg. Uiteraard moeten de knoopjes van je hemd niet open gaan staan en moet je normaal je armen omhoog kunnen doen en een dansje durven te wagen. Gebruik voordat je een overhemd aanschaft de maattabel op de website van overhemden.com. Zo weet je zeker dat je de juiste maat hemd aanschaft.