Tips om je eigen stijl te creëren

Tips om je eigen stijl te creëren

Een eigen stijl krijg je niet zomaar. Vaak moet je dit ontwikkelen en dit vergt veel tijd. Er zijn wel manieren waardoor je gemakkelijker kunt werken richting een eigen stijl Wij geven je tips om een eigen stijl te creëren. 

Bedruk je kleding


Door je kleding te bedrukken met eigen teksten en afbeeldingen, zorg je ervoor dat je unieke items draagt. Op deze manier weet je zeker dat er bijna niemand is die het kledingstuk op dezelfde manier draagt als jij. Denk bijvoorbeeld aan sweaters bedrukken. Door sweaters te bedrukken met een eigen gekozen afbeelding of tekst, zorg je ervoor dat je hiermee de aandacht trekt. Kies je vaker voor een zelfde soort bedrukking, kan kunnen mensen die op een gegeven moment gaan koppelen aan jou als persoon. Hierdoor ontstaat een eigen stijl.

Schoenkeuze


Je schoenkeuze bepaalt voor een groot gedeelte je uitstraling. Om een eigen stijl te creëren, is het van belang dat je schoenen passen bij je stijl. Denk bijvoorbeeld aan stoere of juist vrouwelijke sneakers. Uit het soort sneakers dat je draagt kunnen mensen op deze manier halen wat voor soort stijl je hebt. Het is ook mogelijk dat je liever kiest voor hoge haken of hele nette schoenen. Kies voor schoenen die passen bij de stijl die jij wilt creëren.


Kledingkeuze door bouw


De bouw van je lichaam heeft dagelijks invloed op de kledingstukken die wij kiezen. Als je bijvoorbeeld erg lang bent, is het verstandig om bepaalde motiefjes te vermijden. Hierdoor lijk je namelijk nog langer. Mensen met een maatje meer, kunnen bepaalde kleuren mijden om slanker te lijken. Op deze manier zijn er diverse zaken die bepalen wat voor soort kleding wij kiezen. Probeer je meer te verdiepen in je eigen bouw. Leer jezelf goed kennen, hierdoor is het gemakkelijker om een eigen stijl te ontwikkelen.